Enkele voorbeeldsjablonen:

• Uitnodiging beoordeling
  • Uitnodiging aanbieders
  • Afwijzigingsbericht
  • Gunningsbericht

Naam

Uitnodiging beoordeling

Onderwerp

Start beoordeling aanbesteding [%workspace.name%]

Bericht

Beste collega,

De offertes van [%workspace.name%] zijn ingediend. We willen je verzoeken de offertes te beoordelen. Deze tender wordt uitgevoerd met behulp van een elektronisch tenderplatform, Source-to-Contract van Mercell. De beoordeling vindt ook via dit platform plaats.

Om toegang te krijgen tot het platform klik je op onderstaande knop. Vervolgens kun je direct inloggen als je reeds eerder ingelogd bent geweest of dien je je als nieuwe gebruiker te registreren. Volg vervolgens de instructies op het scherm.

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van het platform raadpleeg dan online Help (via Support rechtsboven in het platform).

Met vriendelijke groet,

[%contact.fullname%]

[%contact.title%]

[%contact.orgname%]

Naam

Uitnodiging voor aanbieders

Onderwerp

Verzoek om offerte voor [%requestform.name%] van [%contact.orgname%]

Bericht

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij ontvangt u de uitnodiging, waarmee u toegang krijgt tot de tender [%workspace.name] van [%contact.orgname%].

Deze tender wordt ondersteund door het digitale platform Source-to-Contract van Mercell.

Klik op onderstaande knop en volg de instructies op het scherm om toegang te krijgen tot het digitale platform.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van het platform raadpleeg dan de online Help (klik op de login pagina rechtsboven op Hulp nodig?). Inhoudelijke vragen dient u te stellen aan via het platform.

Met vriendelijke groet,

[%contact.fullname%]
[%contact.title%]
[%contact.orgname%]

--------------------------------------------------

*U bent uitgenodigd op e-mail adres [%contactTo.email%].*

*Met dit e-mailadres kunt u registreren als nieuwe gebruiker, of direct aanmelden als u al eerder een wachtwoord heeft aangemaakt en reeds ingelogd bent geweest.*

Naam

Afwijzingsbericht

Onderwerp

Afwijzing prijsaanvraag [%requestform.name%]

Bericht

Geachte heer/ mevrouw,

Hierbij delen wij u mede dat wij inzake de prijsaanvraag [%requestform.name%] van [%contact.orgname%] geen gebruik zullen maken van uw offerte. Voor een eventuele nadere toelichting kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Wij hopen u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groeten,

[%contact.fullname%]
[%contact.title%]
[%contact.orgname%]

Naam

Gunningsbericht

Onderwerp

Voorlopige gunning [%requestform.name%]

Bericht

Geachte heer/ mevrouw,

Door middel van dit schrijven delen wij u mede dat wij voornemens zijn u de opdracht (te) gunnen voor [%requestform.name%] t.b.v. [%contact.orgname%].

Op [datum], om [tijdstip] willen wij u uitnodigen voor een bespreking om te komen tot een overeenkomst.

Graag vernemen wij of u op deze datum aanwezig kunt zijn.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

[%contact.fullname%]
[%contact.title%]
[%contact.orgname%]