Account aanmaken

Wachtwoord resetten

Account aanmaken

NegometrixPortal is een gesloten gebruikersgroep. Het is alleen mogelijk om een account aan te maken, als je bent toegevoegd aan de werkgroep van een aanvraag of als de beheerder je als nieuwe gebruiker heeft aangemaakt. Hierna is het mogelijk om een account aan te maken.

1. Open de webpagina https://hub.negometrix.com.
  2. Klik op de link 'Nieuw? Registreer hier' onder de blauwe aanmeldknop.
  3. Volg de instructies op het scherm om een account aan te maken en toegang te krijgen tot het platform.

Inloggen

Volg onderstaande stappen om toegang te krijgen tot het platform.

1. Open de webpagina https://hub.negometrix.com.
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Klik op 'Inloggen'.

Wachtwoord vergeten

Het wachtwoord kan eenvoudig worden gewijzigd op de loginpagina. Dat gaat als volgt:

1. Open de webpagina https://hub.negometrix.com.
  2. Klik op de link 'Wachtwoord vergeten?' onder de blauwe aanmeldknop.
  3. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken.